Åkeri i Bjärnum

Transporterar för All-emballage

Berthons Transport och Emballage AB utgår från Bjärnum, Hässleholm, men kör på södra och mellersta Sverige. Vi är ett familjeföretag som firar 25års-jubileum 2014. I företaget arbetar fyra personer och vi kör emballage med tre lastbilar. Vi har tillstånd för transport av farligt avfall och vår personal är ADR utbildad. Vi kan även erbjuda transport av expressgods. På vägarna rullar idag två lastbilar av märket Volvo och en Scania. Vår Scania R560 är vi speciellt stolta över. Den är specialinredd och motivlackad. Vår uppdragsgivare är främst All-emballage. 

Berthons

Åkeri

Vår huvudsakliga uppdragsgivare är All-emballage. De är nordens största helhetsaktör inom rekonditionering, returhantering och försäljning av IBC-containers. Läs mer om dem på www.allemballage.se

Våra bilar

Berthons Transport och Emballage AB har specialutrustade fordon som är anpassade för säkra transporter av bland annat IBC containers. Vi gillar att synas på vägen. Vi är mycket stolta över  våra lastbilar, speciellt vår specialinredda och motivlackade Scania R560.

Personalen

När du anlitar Berthons Transport och Emballage AB får du en aktör som har lång erfarenhet av åkeriverksamhet. Vi är ett familjeföretag och du lär snart känna oss som jobbar här. Proffsigt och personligt från första kontakten!

lastbil Motivlackat Berthons familj