Företaget och familjen

  Berthons Transport och Emballage AB är ett familjägt åkeri med inriktning på transporter av emballage i södra och mellersta Sverige. Både jag, Berthon och min fru arbetar i företaget. Vi har 25 års erfarenhet. Förutom åkeriet har jag en stor passion för motivlackering och specialinredning av våra bilar och familjens fyra hundar. Inom motivlackering och specialinredning har jag anlitat de bästa företagen i Europa för att få fram en helt unik lastbil, både för lack och inredning.

Motivlack och specialinredning

hot rod inredning speciallack

Mina hundar

hundar labb, hovawart och mops fin hund

Molly

Jag heter Molly och jag är en mops. Jag tränar men tävlar inte. Jag är född 2009-11-03.

Smilla

Jag heter Small Reef men kallas för Smilla. Jag är en Hovawart och är född här hemma i hundrummet med sex andra syskon. Jag är blir tretton år 2015-03-07. Jag är en meriterad hund, uppflyttad till högre spår, godkänd lägre sök och så är jag svensk utställnings champion.

Isac

Hej jag heter Isac jag är född i Hästveda. Jag är en Labrador och föddes  2009-02-21. Jag är uppflyttad till elit spår och lägre sök. Jag älskar att arbeta. 
 

Kalina

Jag är en Hovawart och är född 2012-07-12. När husse är arg på mig kallas jag för Kalle. Jag har inte gjort något vettigt och det är husses fel.