Vikten av att ha redskap som håller

Förra veckan köpte jag min första grävmaskin för att kunna göra lite enklare arbeten i min trädgård och hjälpa mina grannar om de behövde en ny pool. Jag började med att gräva en vallgrav runt mitt hus med grävskopan som följde med maskinen. Jag har velat ha en vallgrav länge för att hindra oinbjudna gäster att komma in i vårt hus. Min fru är väldigt orolig av sig och har länge tjatat om detta.

 
Men dessvärre hände något olyckligt efter cirka en timmes grävning var att grävskopans tänder gick sönder och jag stod där helt utan fungerande skopa. Jag fick såklart panik och försökte hitta en ny likadan skopa men kunde inte få tag i någon då jag hade bilen på verkstad och inte hade någon täckning på telefonen. Så jag gick ut på blocket och letade efter en ny grävskopa men kunde inte hitta någon som passade min grävmaskin. Men efter en stunds googlande lyckades jag hitta ett företag som säljer grävskopor till bra priser.
 
Sagt och gjort. Jag beställde en ny skopa på Redskapsbolaget och fick den levererad efter en vecka. Så äntligen kunde jag gräva klart min vallgrav runt huset och nu kan jag äntligen känna mig trygg och slipper låsa dörren om nätterna. Fick lära mig att man måste ha redskap som passar din maskin. Söker du nya redskap till din maskin rekommenderar jag definitivt att handla dom på Redskapsbolaget.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Slut på semestern...

Fiaskot är ett faktum